Когато ти предложат да вземеш Роналдо за 2 милиона евро, но кажеш твърдо "не"


Когато ти предложат да вземеш Роналдо за 2 милиона евро, но кажеш твърдо "не"
Снимка: Guliver/GettyImages

6776 0

Понякога съдбата си прави жестоки шеги с хората. Такъв е случаят с бившия собственик и президент на Интер Масимо Морати, който е имал първа възможност да вземе Кристиано Роналдо. Италианският бос обаче с лека ръка е отхвърлил тази възможност и, със сигурност, до ден днешен съжалява за това.

Какво всъщност е станало? Едва пробил в първия състав на Спортинг (Лисабон) Роналдо е успял да впечатли не кой да е, а личният съветник на президента на Интер - Луис Суарес Мирамонтес. Той е бил категоричен, че на всяка цена "нерадзурите" трябва да вземат точно този португалец.

ВИДЕО: Роналдо си спомни как се вкарва от пряк свободен удар

"Трябва да му вземем подписа! Задължително! Той е един от най-добрите футболисти в света", казал Маримонтес на Морати, който веднага контрирал с въпроса на колко години е Роналдо. "16", отговорил Маримонтес.

"Пфу! На нас ни трябват готови играчи", отвърнал Морати и махнал с ръка. Маримонтес дори му съобщил, че може да вземе Кристиано срещу едва 2 милиона евро, което за тогавашното време е било "нищо" за Интер. Морати казал "не".

Шампионска лига става все по-скучна, а доказателството за това е...

Стигнало се е до там, че Маримонтес е пожелал да плати от собствения си джоб парите, необходими за привличането на Роналдо.

Морати казал "не"...


Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички