Класно: Анчелоти и Симеоне с ласкави изказвания преди Атлетико - Реал, обединиха се около 1


Класно: Анчелоти и Симеоне с ласкави изказвания преди Атлетико - Реал, обединиха се около 1
Снимка: Getty Images

1300 0

Треньорите на Реал Мадрид и на Атлетико Мадрид - съответно Карло Анчелоти и Диего Симеоне, говориха на пресконференции преди сблъсъка между двата тима. След като през миналата седмица те се срещнаха в полуфиналите за Суперкупата на Испания, сега се изправят един срещу друг на осминафиналите от Купата на Краля.

Двамата се обединиха около мнението, че този мач ще бъде различен от предишния и че той вече няма значение и не оказва влияние. Италианският наставник пък е наясно, че все някога серията му без загуба ще приключи. Към момента Реал е без поражение в 21 срещи, като последното такова бе именно от Атлети в Ла Лига.

Анчелоти и Симеоне се изказаха джентълменски и ласкаво

Още: ПСЖ използва финансовата си мощ, утроява предлаганото от Реал Мадрид на Мбапе

Реал Мадрид срещу Атлетико Мадрид за Суперкупата на Испания

"Отборът се справя добре, това е още един сложен мач. Атлетико е съперник, който показа какво може в мача за Суперкупата. Беше равностойно. Очакваме още по-сложен мач, играят у дома, където се представят много добре.

В много добра серия сме, но не знам кога ще приключи. Един ден ще се случи. Не можем да печелим всеки мач. Когато серията приключи, трябва да сме готови да излезем бързо от трудния момент. Харесва ми атмосферата в клуба. Имаме силен и мотивиран отбор" - бяха част от думите на Анчелоти на пресконференцията.

"Както вече казах - играхме добре (бел. ред. за Суперкупата), но се случиха някои неща в продълженията и те ни победиха заслужено. Това не е просто поредният мач, защото е с елиминация. Имаме нужда от феновете на "Метрополитано" и да ни помогнат.

Още: "Мариновани" звезди: 44 известни футболисти търкат пейките в грандовете

Съперникът играе много добре, опасен е и може да спечели и без да контролира толкова мача. Това не е късмет. Играем у дома, можем да играем добре, трябва да се развиваме. На отбора мму липсва да печели дуелите на терена" - пък бяха част от думите на Симеоне. Самият той след загубения полуфинал призна, че Атлетико Мадрид няма да търси отмъщение срещу Реал Мадрид.

"Писна ми! Не ме интересува"! Въпросите за Килиан Мбапе вбесиха Луис Енрике, намеси Реал Мадрид

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички