Атлетико Мадрид няма да търси отмъщение срещу Реал Мадрид за загубата на 1/2-финала за Суперкупата на Испания


Атлетико Мадрид няма да търси отмъщение срещу Реал Мадрид за загубата на 1/2-финала за Суперкупата на Испания
Снимка: Getty Images

5142 0

Наставникът на Атлетико Мадрид - Диего Симеоне, поздрави играчите си за представянето им срещу Реал Мадрид, въпреки драматичната загуба с 3:5 на 1/2-финалите за Суперкупата на Испания.

"Казах на футболистите си, че изиграха страхотен мач! Бяхме много близо до победата, но трябва да се поучим от грешките си и от ситуациите, които възникнаха днес", обясни Чоло след последния съдийски сигнал.

Реал Мадрид надви драматично Атлетико Мадрид

"Имаше доста положителни моменти, но и допуснахме много голове, защото се отбранявахме лошо, а това е по вина на старши треньора", призна 53-годишният аржентинец.

Атлетико няма да търси отмъщение

След броени дни, на 18-и януари, двата отбора отново ще премерят сили, но този път на 1/8-финалите за Купата на Краля (на "Уанда Метрополитано"). Симеоне обаче бе категоричен, че не може да става дума за търсене на отмъщение:

"След няколко дена отново ще играем срещу Реал Мадрид, но няма да става въпрос за отмъщение - това ще бъде друг мач от елиминации, който ще бъде различен от днешния".

В същото време Карло Анчелоти назова причината за успеха на "белия балет" срещу "дюшекчиите" по време на своята пресконференция!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички