Барселона се отказа от Родриго, премина към план "Б"?


Барселона се отказа от Родриго, премина към план "Б"?
Снимка: Getty Images/Guliver

5027 0

В последните няколко дни Барселона е преговаряла активно за привличането на нападателя на Валенсия Родриго Морено. Според слуховете, двата тима са били много близо до постигането на договорка, но вчера каталунският клуб е дал заден в преговорите, съобщава El Mundo Deportivo".

Причината за това са завишените искания на "прилепите". Според слуховете, от "Камп ноу" са искали да вземат испанския нападател под наем, но носителят на Купата на Краля е настоял да има пълноценен трансфер. Вижте тук кои двама свои играчи предложи Барселона, за да вземе Родриго.

След провала на преговорите каталунският гранд е преминал към своя план "Б". Според италианския журналист Джанлука Ди Марцио, резервният им вариант е бил нападателят на Аякс Душан Тадич. Според информацията, днес агентът на сърбина ще лети до Барселона.

Душан Тадич има договор с Аякс до лятото на 2023 година. През сезона дотук той изигра 33 мача,к в които вкара 11 гола и направи 14 асистенции. Според сайта transfermarkt.com, цената на нападателя е 25 милиона евро.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички