Средняк от Висшата лига отказа 85 милиона паунда от Барселона за свой играч


Средняк от Висшата лига отказа 85 милиона паунда от Барселона за свой играч
Снимка: Getty Images/Guliver

3739 0

Намиращият се на 12-та позиция във Висшата лига Евертън е отказал оферта от Барселона на стойност 85 милиона паунда за нападателя на тима Ричарлисон. „Карамелите“ са отказали да продадат един от най-важните си играчи в тима, като предпочитат да подсилят своя състав, вместо да го отслабят.

Бразилският футболист бе преследван от Барселона още през изминалото лято, като спортният директор на каталунците Ерик Абидал отправи официално запитване за цената на играча. От „Камп Ноу“ виждат Ричарлисон като идеален заместник на дълготрайно контузения Луис Суарес. 22-годишният играч наскоро подписа нов 5-годишен договор с тима от „Гудисън парк“. През последните дни Барселона усилено търси нов нападател. За момента обаче опитите на каталунците да вземат Родриго от Валенсия удрят на камък, като е твърде вероятно те да не успеят и с привличането на Пиер-Емерик Обамеянг от Арсенал.

След поражението от Валенсия през изминалата седмица играчите на Кике Сетиен са на втората позиция в Ла Лига, на 3 точки зад лидера Реал Мадрид. А ето кой футболист на Барселона може да потегли към Англия скоро време.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички