Карло Анчелоти: Исках Реал Мадрид да има предимство преди реванша на "Етихад"


Карло Анчелоти: Исках Реал Мадрид да има предимство преди реванша на "Етихад"
Снимка: Getty Images

1521 0

Наставникът на Реал Мадрид Карло Анчелоти не остана напълно доволен от крайния резултат срещу Манчестър Сити след първия 1/4-финал, завършил 3:3 на "Сантяго Бернабеу". Идеята на италианския наставник бе да отиде на "Етихад" с малка преднина. Мадрид, както и преди година, изглеждаше, че контролира мача, но Сити извади оръжията си и се върна в Англия с равенство.

Относно гола от пряк свободен удар на Бернардо Силва още във 2' и грешката на вратаря Лунин: "Това, което не очаквахме, беше да отбележат гол оттам. Но ние реагирахме добре, играхме 60 минути много добре. Двата гола по-късно отнеха пътя на отбора, но беше невъзможно да ги спрем. Не мисля, че първият гол им повлия".

Анчелоти вече се готви за реванша в Манчестър

Още: Шедьовър! Реал Мадрид и Манчестър Сити сътвориха зрелище в Шампионска лига, в което обаче не се надлъгаха (ВИДЕО)

Анчелоти вярва, че Реал все пак е изненадал Сити

Според него все пак са изненадали "гражданите". "Мисля, че успяхме, вторият гол беше от перфектна игра, двамата комбинираха много добре, по лявото крило с Вини и Родри можехме да създадем положения и го направихме. Доволен съм.“

Той допълни, че задачата за защитата за реванша без Чуамени не е сложна. "Не е , защото имаме опция за Начо, на когото винаги имаме доверие, а също и на Милитао".

"Това, което исках, беше да вземем малко предимство, но трябва да сме доволни. Състезавахме се и ако го направим и в реванша, можем да преминем напред. Ще се опитаме да изиграем мач като първия мач. Беше страхотен мач и ние сме доволни от това, което направихме, и ще се опитаме да направим същото в Манчестър". А Серхио Агуеро се похвали: Заложил е 10 000 долара на Реал Мадрид - Манчестър Сити.

Още: Кошмарен старт, светкавичен обрат и нахлуване в историята: Реал Мадрид и Манчестър Сити спряха дъха със зрелище (ВИДЕО)

200! Карло Анчелоти ще постави рекорд в първата секунда на мача Реал Мадрид - Манчестър Сити, който трудно ще бъде подобрен

Твърдо НЕ! Анчелоти се противопостави на Реал Мадрид: Няма да продавате Ферлан Менди!

Лекото предимство на Реал Мадрид от 9 дни, за което Анчелоти призна, а Гуардиола се ядоса

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички