Карло Анчелоти се готви да отмъкне втора звезда от Реал Мадрид


Карло Анчелоти се готви да отмъкне втора звезда от Реал Мадрид
Снимка: Hugo Duro

1108 0

Реал Мадрид планира да продаде Иско през зимата. Треньорът на Евертън Карло Анчелоти е поиска от клуба във Висшата лига да следи за испанския национал, възползвайки се от сегашното му положение в Мадрид. Евертън вече подписа с Хамес Родригес от "Лос Бланкос" миналото лято.

Евертън може да предложи около 20 милиона евро, за да убеди Мадрид да го продаде, според Fichajes.net. Пазарната цена на Иско е около 30 милиона евро - въпреки че през 2018 г. той беше оценен на 60 милиона. Той има договор на "Бернабеу" до 2022 г., така че това може да е моментът да се раздели с клуба, опитвайки се да балансира финансите си, за да се приспособи към коронавирусната криза.

Треньорът Зинедин Зидан почти не използва Иско през този сезон. Анчелоти е наясно със ситуацията и иска да я използва в полза на Евертън. Той чувства, че може да върне най-добрата форма на играча. Евертън обаче може да се наложи да предложи повече, като Мадрид да поиска 25 милиона евро. Севиля също проявява интерес към Иско, но само под наем, а Мадрид не се интересува от подобна сделка. А ето какво грандиозно обещание дадоха от Реал Мадрид за новия стадион.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички