Карло Анчелоти разкри дали Камавинга ще е готов за Манчестър Сити след получената травма


Карло Анчелоти разкри дали Камавинга ще е готов за Манчестър Сити след получената травма
Снимка: Getty Images

1740 0

Във вчерашния (13 май) мач срещу Хетафе, спечелен с 1:0 от Реал Мадрид, Едуардо Камавинга се контузи и напусна терена, а това притесни феновете на "лос бланкос", тъй като те играят с Манчестър Сити в сряда (16 май), а той е един от основните играчи в състава.

Камавинга бе един от тримата футболисти на Реал Мадрид, които започнаха срещу Хетафе и играха в първия полуфинал от Шампионска лига. В края на двубоя вчера младият французин получи удар и трябваше да бъде заменен заради контузия. Лекарите на "белия балет" се намесиха веднага, а на коляното му бе поставена торба с лед.

Карло Анчелоти каза след мача, че това е бил силен удар, но няма значителни щети, така че се очаква Камавинга да бъде в състава за реванша с Манчестър Сити на "Етихад".

"Това бе просто удар, който му създаде лек дискомфорт. Но утре ще почива, в понеделник ще се яви на тренировка и всичко ще е наред. „Той е само на 20 години и ще се възстанови бързо", съобщи Карлето пред медиите.

Камавинга е неразделна част от стартовата единайсеторка на италианския специалист. Дефанзивният полузащитник, превърнат в ляв бек, може да се похвали с цели 53 мача във всички турнири през настоящата кампания.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Реал Мадрид загуби дело на стойност 400 милиона евро.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички