Карло Анчелоти проговори за състоянието на Карим Бензема


Карло Анчелоти проговори за състоянието на Карим Бензема
Снимка: Getty Images

2539 0

Старши треньорът на Реал Мадрид Карло Анчелоти говори за състоянието на централния нападател Карим Бензема след победата над Реал Сосиедад в Ла Лига. Опитният французин беше заменен принудително още в 17-ата минута и почти сигурно ще пропусне мачовете с Интер и Атлетико Мадрид.

“В следващите дни ще видим какво е състоянието на Карим, но не вярвам да мога да го използвам във вторник. Надявам се обаче да е готов за дербито с Атлетико в неделя”, коментира Карло Анчелоти след победата на “Аноета”.

“Бяхме компактни и не оставяхме свободни пространства на домакините. Лука Йович се включи много силно. Той не играе често, но има голям принос за трите точки. На почивката казах на футболистите, че не съм доволен от видяното след 30-ата минута, когато започнахме да правим глупави нарушения и да пращаме дълги топки напред. След гола, с който поведохме, стана доста по-лесно”, сподели Анчелоти.

“Денят беше добър за нас, но сезонът е дълъг. Срещу нито един съперник не е лесно. Имаме преднина и ще се опитаме да я запазим и увеличим. Във футбола за три дни всичко може да се промени. Сега мислим за мача с Интер, а не за Атлетико. Знам какво означава дербито за феновете. В тези мачове няма фаворити”, добави италианецът.

Ето и какво каза Анчелоти за Килиан Мбапе.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички