Карло Анчелоти отново коментира мача с ПСЖ, поиска по-голяма ефективност от свой футболист


Карло Анчелоти отново коментира мача с ПСЖ, поиска по-голяма ефективност от свой футболист
Снимка: Getty Images

1534 0

Старши треньорът на Реал Мадрид Карло Анчелоти даде пресконференция преди утрешното домакинство на Алавес от 25-ия кръг на испанската Ла Лига.

Наставникът на "белия балет" е на мнение, че футболистите му са добре физически след тежкия сблъсък с ПСЖ през седмицата, но заяви, че очаква повече от Винисиус: "Физически отборът е добре. Срещу ПСЖ страдахме в края на мача. Винисиус имаше много интензивен месец януари, а сега очакваме да е по-ефективен. Алавес е добър отбор, играе в добър ритъм. Ние пък сме наясно със слабия мач, който изиграхме във вторник. В първенството обаче сме лидери и искаме да продължим така. Надявам се, че ще спечелим утре".

Татко Карло бе помолен да коментира и слуховете, че босовете на ПСЖ са разговаряли с главния рефер на почивката на "Парк де Пренс": "Не знам дали ПСЖ са натискали съдията, не вярвам. Мисля, че двата ни жълти картона не са съвсем заслужени и го казах на Орсато (б.р. - съдията). Нищо повече. Той смяташе, че са справедливи".

"Мисля, че срещу ПСЖ играхме зле, имахме лоша вечер. Говорих с президента, с всички. Боли ни. Не показахме добър образ на отбора. А най-малкият проблем е резултатът, защото той може да бъде поправен. Аз съм първият критик на отбора и поемам отговорността. Някои от критиките са оправдани, други не. Не се притеснявам, защото знам колко са добри играчите ми", добави треньорът на Реал Мадрид.

Вижте още - върху кои двама от Кралския клуб се е стоварил гневът на шефовете според "ESPN"!

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички