Карло Анчелоти обяви, че би направил шпалир на Бетис и разкри състоянието на Реал


Карло Анчелоти обяви, че би направил шпалир на Бетис и разкри състоянието на Реал
Снимка: Getty Images

1439 0

Старши треньорът на Реал Мадрид Карло Анчелоти говори преди последния мач за сезона с Бетис, който ще се изиграе на "Сантиаго Бернабеу". Това е последното препятствие преди големия финал в Шампионска лига срещу Ливърпул

"Чувстваме се добре преди утрешния двубой. Това ще бъде последният мач в Мадрид и искаме да благодарим на нашите фенове за изминалата кампания. Ще е чудесно, ако победим", заяви специалистът.

Анчелоти коментира и проблемите в състава, както и кои ще се завърнат в групата. От думите му стана ясно, че Бейл отново тренира пълноценно и ще бъде сред вариантите за срещата от Ла Лига, Марсело и Модрич ще играят, докато Алаба, който е под въпрос за предстоящия финал, тренира от понеделник. 

"Играчите, които са с изтичащи договори, не мислят за подобни проблеми в момента. Всички са фокусирани около предстоящите два двубоя. Утре няма да изпробвам стартов състав за Париж, а ще дам игрово време на играчите, които са играли по-малко".

Анчелоти обяви, че изпитва дълбоко уважение към предстоящия си съперник: "Бих направил шпалир на Бетис, защото спечели Купата на Краля, а това е значим трофей. Очаква ни страхотен двубой".

"Изобщо не мисля за Килиан Мбапе. Единственият ни фокус е финалът на Шампионската лига", завърши мениджърът на Реал.

Вижте още какво каза Анчелоти по адрес на френската звезда!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички