Давид Алаба пропусна тренировката на Реал и няма да играе срещу Бетис


Давид Алаба пропусна тренировката на Реал и няма да играе срещу Бетис
Снимка: Getty Images

1431 0

Давид Алаба отново се отсъствал от тренировката на Реал Мадрид, съобщава испанския вестник "Marca". Това е ясен знак, че австриецът ще пропусне последното домакинство на "Сантяго Бернабеу" за този сезон срещу Реал Бетис в петък. 

Защитникът се контузи и бе заменен на полувремето още в първия полуфинален мач на "кралете" срещу Манчестър Сити за Шампионска лига, а от тогава пропусна всичките 5 мача за Лос Бланкос. 

Карло Анчелоти определено разчита на Алаба, който се включва по прекрасен начин в атаките и липсата му ще е огромна на предстоящия финал срещу Ливърпул на 28 май. 

Гарет Бейл и Марсело също пропуснаха днешното занимание, като по всичко изглежда, че уелсецът дори няма да се сбогува с феновете на Реал Мадрид, след като стана ясно, че ще трябва да си търси нов отбов. От своя страна, бразилския бек очаква Флорентино Перес да му предложи договор за още една година, след края на сезона.

Припомняме, че преди два дни излязоха информации, че Алаба все пак е подновил тренировки и ще бъде готов за финала в Шампионска лига.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички