Карло Анчелоти обясни защо Реал Мадрид е загубил от Виляреал и коментира двете дузпи


Карло Анчелоти обясни защо Реал Мадрид е загубил от Виляреал и коментира двете дузпи
Снимка: Getty Images

1299 0

Старши треньорът на Реал Мадрид - Карло Анчелоти, заяви, че не обвинява съдията за загубата от Виляреал с 1:2 в мач от 16-ия кръг на Ла Лига. Според него, дузпите за нито един от двата отбора не е трябвало да бъдат отсъждани.

"Трябва да свикнем с това - когато има ръка в наказателното поле, това е дузпа. Ако зависеше от мен, нито едната, нито другата е дузпа. Но трябва да свикнем, защото това е правилото", каза Татко Карло пред "Movistar+" след последния съдийски сигнал.

По време на пресконференцията си той добави: "Футболът се промени в този смисъл. Има ясно правило - ако се докосне топката с ръка и тя не е близо до тялото, това е дузпа. Дали се подхлъзваш или не, не е важно. Трябва да свикнем с това. Феновете не харесват това, но съдиите трябва да спазват правилото".

Все пак, опитният Анчелоти похвали Виляреал за добрата игра и обясни защо Реал е загубил срещата: "Те играха по-добре от нас, а когато го направиш, заслужаваш да спечелиш. Ключовото е, че не се защитавахме добре в нашата половина. Не бяхме достатъчно компактни, оставяхме топки между линиите и те се възползваха от това".

ВИЖТЕ ОЩЕ - "Хандбал" на Виляреал - Реал Мадрид доведе до тревоги за вратарите (ВИДЕО)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички