Карло Анчелоти обясни защо Реал Мадрид е спечелил 1/2-финала за Суперкупата на Испания срещу Атлетико Мадрид


Карло Анчелоти обясни защо Реал Мадрид е спечелил 1/2-финала за Суперкупата на Испания срещу Атлетико Мадрид
Снимка: Getty Images

9256 0

Реал Мадрид надделя над Атлетико Мадрид по много драматичен начин и така се класира на финал за Суперкупата на Испания, на който ще срещне победителя от Барселона - Осасуна.

Защо Реал спечели срещу Атлети?

На пресконференция след последния съдийски сигнал, старши треньорът на "белия балет" - Карло Анчелоти, назова причината за успеха на неговия тим:

"Получи се много здрав мач и чудесен футболен спектакъл. Ние спечелихме, защото имахме повече енергия в края на двубоя".

Реал Мадрид е на финал за Суперкупата

"Отборът никога не се предава. Това е заложено в ДНК-то на Реал Мадрид и случилото се тази вечер е добър урок за младите. Можехме и да загубим, но не се предадохме. Сега сме щастливи, но трябва да запазим фокуса си, защото това беше сблъсък с много емоции. Остават ни 90 минути, за да спечелим трофея, който е голямата ни цел!", допълни Татко Карло.

"Атлетико игра много добре, особено през първото полувреме. Гризман се представи на изключително високо ниво и когато топката беше в тях беше доста трудно да им я отнемем. Те са много добре организиран отбор, срещу който винаги е трудно да играеш", не скри наставникът на "белия балет".

*След броени дни двата отбора отново се изправят един срещу друг, а Диего Симеоне бе категоричен, че Атлетико Мадрид няма да търси отмъщение срещу Реал Мадрид!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички