Карло Анчелоти дава почивка на звездите си, пуска резервите в дербито с Атлетико


Карло Анчелоти дава почивка на звездите си, пуска резервите в дербито с Атлетико
Снимка: Getty Images

2155 0

Реал Мадрид е на "седмото небе" от щастие след обрата над Манчестър Сити и завоюването на Ла Лига за 35-и път. Тимът записва невероятна пролет, с изключение на някои спадове, но успя отново да стигне до финала в Шампионска лига, въпреки че беше определян за аутсайдер срещу ПСЖ, Челси и "гражданите".

Сега пред "викингите" предстои гостуване на градския съперник Атлетико, който е решен да развали настроението на "врага си". В същото време Карло Анчелоти обмисля да даде почивка на част от звездите си, след като играят мач след мач на най-високо ниво. Наставникът още в реванша с "небеносините" промени халфовото си трио между 67' и 74', когато включи Родриго, Асенсио и Камавинга за сметка на Казамиро, Модрич и Кроос. 

Промените ще започнат още от защитата, където се очаква да се върне Вайехо, който записа отличен мач срещу Еспаньол, а освен това се връща и към оптимална форма. Начо би трябвало да бъде в основата на дефанзивните мерки, които предприема Анчелоти. Фланговете, може би, ще бъдат поверени на Лукас Васкес и Марсело, които да заменят едни от основните играчи на "белия балет" - Карвахал и Менди. 

Камавинга, Валверде и Себайос имат всички предпоставки да бъдат новото трио в средата на терена. В предни позиции не е изключено почивка да получат Бензема и Винисиус, а на терена да се появят Асенсио и Мариано Диаз. 

Вижте какви разкрития направи Тони Кроос!

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички