Екс играч на Сити и Ливърпул: Реал изчерпа късмета си, едва ли ще спечели финала


Екс играч на Сити и Ливърпул: Реал изчерпа късмета си, едва ли ще спечели финала
Снимка: Getty Images

3245 0

Бившият футболист на Байерн Мюнхен, Манчестър Сити и Ливърпул Дитмар Хаман оцени шансовете на Реал Мадрид за победа в Шампионска лига. Ако победят мърсисайдци на финала, "кралете" ще спечелят недостижимия 14-и трофей в най-силния европейски клубен турнир.

"Те се спасиха няколко пъти. Преди реванша с ПСЖ всички смятаха, че Реал няма шанс. Когато Челси поведе с 3:0, никой не мислеше, че Реал Мадрид ще продължи напред. Вчера (сряда, бел.ред.) беше най-впечатляващият случай, когато трябваше да вкарат два пъти в последната минута и те го постигнаха", коментира Хаман, цитиран от football365.com.

"Модрич каза преди мача, че не можеш да стигнеш до полуфиналите на Шампионска лига с късмет. Мисля, че този път те изчерпаха целия си запас от късмет и определено няма да могат да направят това срещу Ливърпул", продължи германецът.

"Мисля, че Ливърпул искаше да играе с Реал Мадрид, а не със Сити, защото знаем какво може Сити. Но не приемайте Реал лекомислено. Ако един отбор прави обрати толкова пъти, това може би не е съвпадение", завърши бившият халф. Ето как той разкритикува Хосеп Гуардиола по-рано.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички