Карло Анчелоти даде перфектния и категоричен отговор на въпрос за Саудитска Арабия и 500 милиона


Карло Анчелоти даде перфектния и категоричен отговор на въпрос за Саудитска Арабия и 500 милиона
Снимка: Getty Images

1248 0

Мениджърът на Реал Мадрид - Карло Анчелоти, отговори по брилянтен начин за слуховете, свързващи го с поемането на отбор от Саудитска Арабия на фона на всички големи европейски имена, които вече играят в Близкия Изток.

Анчелоти пак обра точките

По време на пресконференция преди мача с Бетис италианецът беше попитан дали би отишъл в тази страна срещу заплата от 500 милиона евро. Опитният специалист обаче даде култов и категоричен отговор.

"За 500 милиона? Дори не би трябвало да резервирам самолет, щях да ходя пеша. Шегувам се, разбира се. Не искам пари, това не ме интересува и никога не е вълнувало", заяви пред медиите Карлето.

Припомняме, че договорът му с Реал изтича след края на този сезон. Бразилската футболна асоциация имаше интерес към него, но няма да е изненада, ако той остане на пейката в Мадрид, с който спечели всичко, което можеше да спечели в предишните два сезона.

Силно се спекулира, че ако Анчелоти си тръгне, то Реал Мадрид обмисля да върне за трети път Зинедин Зидан на треньорския пост, който обаче чака и отбора на ПСЖ.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички