Бетис - Реал Мадрид по ТВ: Къде да гледаме Джуд Белингам и компания?


Бетис - Реал Мадрид по ТВ: Къде да гледаме Джуд Белингам и компания?
Снимка: Getty Images

1724 0

Реал Мадрид продължава защитата на крехката си преднина в класирането в Ла Лига. "Кралския клуб" е първи, но следван плътно от приятната изненада на сезона Жирона. Този път на пътя на испанския колос е Бетис.

Формата на двата отбора

В ролята си на домакин "зелено-белите" ще опитат да сторят и невъзможното, за да не разочароват феновете си, които таят надежди за място поне в Топ 6 на този етап. Към момента тимът е 7-и в подреждането с актив от 25 точки. Евентуален успех може да го изкачи до 6-ата позиция, където с 1 пункт повече е Реал Сосиедад. От началото Бетис записа 6 победи, 7 равенства и 2 загуби в 15 мача.

"Лос бланкос" от своя страна нямат право на провал. Възпитаниците на Карло Анчелоти желаят да оглавят еднолично класирането. Това не зависи изцяло от тях, но със сигурност преминава през успех над предстоящия им съперник. "Белия балет" е 1-ви в Ла Лига с актив от 38 точки. Точно толкова има и Жирона, която отстъпва единствено в преките двубои. Към момента "кралете" имат записани 12 победи, 2 ремита и само 1 поражение.

Поглед в миналото

В исторически план тези два съперника са се изправяли един срещу друг 118 пъти. В 26 от тях Бетис си тръгва като победител срещу 65 за опонента. 27 от случаите са с равен резултат. Последният мач помежду им завърши при резултат 0:0.

Къде да гледаме по ТВ?

Срещата между "зелено-белите" и "белия балет" е с начален час 17:15 часа (българско време) и ще бъде предавана ПРЯКО в ефира на "MAX Sport 4". Ако нямате възможност да гледате, може да проследите двубоя Бетис - Реал Мадрид НА ЖИВО в Sportlive.bg!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички