Карим Бензема щастлив и горд след поредната си награда с екипа на Реал Мадрид


Карим Бензема щастлив и горд след поредната си награда с екипа на Реал Мадрид
Снимка: Getty Images

1391 0

Нападателят на Реал Мадрид Карим Бензема отново имаше повод да празнува тази седмица, след като получи награда от "Асоциацията на спортната преса" в Мадрид за постиженията си през 2021 година.

"Щастлив и горд съм, че печеля тази награда", каза Бензема пред клубната телевизия на Реал и добави: "Това беше най-добрата ми година, защото вкарах много голове, направих много асистенции и помагах на отбора си да побеждава".

"Целта в Реал Мадрид винаги е да печелиш трофеи и всяка една надпревара. В момента се справяме добре, имаме шансове във всички турнири, ще работим и ще продължим да се борим за отличията на всички фронтове през тази кампания".

През сезон 2021/22 Бензема е изиграл 28 мача във всички турнири за Реал Мадрид и успя да вкара 24 гола и да направи още девет асистенции. Седемнадесет от тези голове и седем от неговите асистенции са дошли в Ла Лига, помагайки на "белия балет" да застане начело в таблицата!

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички