Карим Бензема: Ел Класико е най-добрият мач в света


Карим Бензема: Ел Класико е най-добрият мач в света
Снимка: Guliver/GettyImages

1140 0

Нападателят на Реал Мадрид Карим Бензема коментира предстоящия мач срещу Барселона. Първото Ел Класико за годината ще се проведе на 10 април, събота, и ще бъде най-интересният мач на 30-ия кръг в Ла Лига. Зрелището ще бъде на стадиона на Реал в Мадрид. 

"Меси е способен да направи всичко на терена, с него трябва да се действа внимателно. Ние вече знаем, че той е много опасен. Освен това Барса има добър вратар. Ел Класико е най-добрият мач в света. Не само за мен, но и за всички нас, защото в този мач се срещат два отбора с голяма история. Този мач винаги е с голямо значение", заяви французинът.

"Очаква ни труден двубой. Ще се изправим срещу отбор, който обича да притежава топката, както и ние. Изходът от мача ще бъде решен в центъра на терена, както и в първия мач от този сезон. Ще излезем на терена, за да победим, защото за нас това е като финал. Победителят в Ла Лига ще се определи в самия край на първенството. Ние трябва да излезем на терена с такова отношение, сякаш ни предстои да играем финал", допълни Бензема. А ето как Барселона се надъхва за предстоящото дерби. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички