Карим Бензема е слабото звено в Реал Мадрид?


Карим Бензема е слабото звено в Реал Мадрид?

1454 0

Една от легендите на Реал Мадрид Хосе Мария Гутиерес - Гути изрази мнение, че Карим Бензема е слабото звено в настоящия тим на "белия балет".

Според бившия халф на тима, френският нападател трябва да търси повече топката и сам да завършва атаките на своя тим, въпреки че се разбира отлично с партньорите си в нападение Кристиано Роналдо и Гарет Бейл.

"За мен Бензема е слабост на този отбор. Той почна слабо този сезон, но се надявам да предлага до края качеството, което видяхме в последните мачове за 2014 година", категоричен беше Гути, който игра с Бензема през сезон 2009/10.

"Бензема не е типичен централен нападател, но се разбира отлично с Кристиано. Все пак той трябва да е егоист и повече да търси сам да завършва атаките.

Централните нападатели винаги са били по-индивидуални, но нямам проблем с играта на Карим в момента. Но ако в следващия месец играе слабо, отново ще бъде критикуван. Когато отборът играе слабо, той ще е първият, който ще бъде критикуван. Роля, която на мен самия е доста позната", сподели още един от любимците на феновете на Реал Мадрид.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички