Сериозни искри в Реал след края на победната серия


Сериозни искри в Реал след края на победната серия
Снимка: Getty Images/Guliver

1956 0

В съблекалнята на Реал Мадрид все още не са простили огромния пропуск на Гарет Бейл на "Местая" и са много ядосани на уелсеца.

Става въпрос за контраатаката, при която Бейл не погледна наляво, за да подаде на Бензема, който бе на чиста позиция. Отборът няма лесно да забрави тази златна възможност за гол.

Кристиано и Карим изразиха много ясно чувствата си още на терена. На няколко пъти португалецът и французинът бяха уловени от телевизионните камери да негодуват срещу егоистичното решение на Гарет Бейл.

Кралският клуб допусна втори гол във вратата си, само 5 минути след пропуска на уелсеца, което прави неговата грешка още по-осезаема. Бейл беше навел глава, докато неговите съотборници го мъмриха за това, че не е подал топката. Гарет дори не видя и гневната реакция на Анчелоти край страничната линия, но той добре знаеше, че изборът му щеше да има последствия по-късно.

Играчите на Реал Мадрид не са ядосани на Бейл, защото не успя да отбележи, а за решението, което взе. Въпреки това, Роналдо също направи фрапантен пропуск, но никой не му каза нищо.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички