Карагър: Роналдо знае, че е смятан, че е зад Меси, затова се мести в различни отбори


Карагър: Роналдо знае, че е смятан, че е зад Меси, затова се мести в различни отбори
Снимка: Getty Images/Guliver

8697 0

Бившата звезда на Ливърпул Джейми Карагър, който понастоящем е коментатор на "Sky Sports", нанесе удар по самочувствието на Кристиано Роналдо. Британецът посочи, че според него фактът, е португалецът е печелил с различни клубове в различни първенства, а Лионел Меси - само в Барселона, не означава, че аржентинецът не е по-добрият от двамата. Според Карагър, подобни изказвания на звездата на Ювентус може да е умна тактика, за да се премести фокусът от това, че Меси е по-добър от него.

"Мисля, че затова Роналдо се мести. Мисля, че той знае, че винаги е бил смятан, че е точно зад Меси, така че, смятам, че Роналдо е доста умен. Той казва, че е спечелил първенството в Англия, Испания и Италия и е бил голмайстор на тези лиги. Вероятно прави точно обратното на това, което прави Меси, за да се опита да обрисува себе си като малко по-различен", коментира бившият защитник за CaughtOffside.

"Не мисля, че Франко Барези и Паоло Малдини са по-малко добри защитници, защото никога не са напускали Милан. Така че, това няма да промени мнението ми за Лионел Меси, който не е напускал Барселона. Искам да кажа, защо бихте напуснали Барселона? Просто е глупаво. Той е в топклуба, той е най-добрият играч там, той е най-добрият играч в Европа", допълни Карагър.

"Най-добрите се показват срещу най-добрите в най-големите събития и това прави той. Така че, няма да слушам мнението на другите. Феърплей от Роналдо и добре направено, но не е нещо, за което да критикуваме Меси", завърши британецът. Наскоро видео показа, че капитанът на Барселона тренира не по-малко усилено от Роналдо (подробности вижте тук). 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички