Капитанът на Реал Мадрид с първи думи за напускането на Зидан


Капитанът на Реал Мадрид с първи думи за напускането на Зидан
Снимка: Guliver/GettyImages

4126 0

Серхио Рамос беше един от първите играчи на Реал Мадрид, които отправиха своите думи към вече бившия треньор на "белия балет" Зинедин Зидан. Както е известно, френската легенда обяви изненадващо оттеглянето си от "кралския клуб", и то само няколко дни след историческия трети триумф на столичани в Шампионска лига.

"Като играч и като треньор ти реши да се оттеглиш в момента, в който си на върха. Благодаря ти за невероятните две години и половина в отбора.

Твоето наследство никога няма да бъде загубено - един от най-успешните периоди в историята на обичания от всички нас Реал Мадрид", написа Рамос в Twitter, тъй като вече води подготовка с Испания за Световното първенство по футбол.

ФАВОРИТИТЕ ЗА ЗАМЕСТНИК НА ЗИДАН В РЕАЛ

Единственият трофей, който Зидан не спечели в краткия си престой на "Сантиаго Бернабеу", беше Купата на Краля. За сметка на това той превърна Реал Мадрид в първия отбор, защитил титлата си в Шампионска лига, а преди няколко дни направи втора защита на трофея, бетонирайки името си в историята както на клуба, така и на най-комерсиалната клубна надпревара.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички