Перес към Зидан: До скоро виждане, а не "сбогом"


Перес към Зидан: До скоро виждане, а не "сбогом"
Снимка: Guliver/GettyImages

5203 0

Президентът на Реал Мадрид Флорентино Перес призна, че решението на Зинедин Зидан да напусне клуба е било неочаквано и за него. Бизнесменът разкри, че е уверен, че рано или късно треньорът, с който "Белия балет" спечели три пъти поред Шампионска лига, ще се завърне в клуба.

"Беше неочаквано решение. Това е тъжен ден. Исках Зизу да продължи да е треньор на Реал Мадрид, но тези, които го познавате, знаете, че не може да се промени решението на този човек. Затова уважавам неговото решение да напусне в този момент", сподели Перес на днешната пресконференция.

"Никой не е готов за подобни новини. Само мога да благодаря на Зизу за неговата страст и неговата любов към клуба. Той винаги е бил пример за подражание. Искам да му кажа, че това е "до скоро виждане", а не "сбогом". Нямам никакво съмнение, че ще се върне в нашия клуб", отсече президентът на "белите".

Френският специалист пое испанския гранд през 2016 година, като преди това работеше с Б-отбора на "кралете". Днес той изненадващо обяви, че напуска, само 5 дни след спечелването на Шампионска лига за трети пореден сезон. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички