Какво завръщане?! Неймар и Барса се съдят за десетки милиони


Какво завръщане?! Неймар и Барса се съдят за десетки милиони
Снимка: Guliver/GettyImages

2726 0

Днес стана ясно, че Барселона не работи върху връщането на нападателя Неймар от ПСЖ обратно в Каталуня. Това обяви вицепрезидентът на каталунците Жорди Кардонер. И завръщането на бразилеца на "Камп ноу" изглежда още по-невъзможно, след като AS обяви, че играчът все още има финансов спор с бившия си клуб.

Според изданието Неймар търси от каталунците 28,6 милиона евро. 26 милиона звездата смята, че клубът му дължи като част от обещания бонус за лоялност. Той бе в размер на 40 милиона евро и играчът вече получи 14 млн. от тях. Бразилецът иска останалите 26 млн., а другите 2,6 млн. той иска като компенсация.

НЕЙМАР ИСКА ОБРАТНО В БАРСА, КЛУБЪТ МУ ПОСТАВИ 2 УСЛОВИЯ

Както е известно, Неймар и баща му, който е негов агент, забавиха преговорите с Пари Сен Жермен точно с тази цел - да си вземат бонуса от Барселона. Каталунският клуб обаче не позволи да бъде измамен съвсем.

Самият каталунски клуб подаде насрещен иск срещу бившата си звезда на стойност 75 млн. евро. В тази сума влиза въпросният бонус, 9 млн. евро като глоба, като не е ясно за какво са останалите 26 млн. евро. От "Камп ноу" твърдят, че е трябвало да платят 26-те милиона от бонуса към бразилеца на 1 септември 2017 година, когато затваря летният трансферен прозорец. Нападателят обаче премина във френския клуб на 3 август, затова договорката се анулира.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички