Чудовищно разкритие: Неймар е подписал с ПСЖ още юни, мотаел Барса заради бонуса


Чудовищно разкритие: Неймар е подписал с ПСЖ още юни, мотаел Барса заради бонуса
Снимка: Getty Images/Guliver

4030 0

Отвратително разкритие относно трансфера на Неймар в Пари Сен Жермен направи португалският вестник "Correio dа Manha". Според него бразилецът е подписал договор с парижани още през юни, но умишлено е забавил напускането си на Барселона, за да си прибере обещания бонус за лоялност.

Въпросният бонус в размер на 26 милиона евро Неймар щеше да получи, ако бе останал в клуба до края на август 2017 година. Тъй като все пак той напусна по-рано, каталунците отказват категорично да му изплатят обещаните пари.

Ужасното в случая е, че Неймар залъгваше фенове и общественост повече от месец с изявления, че е щастлив в Барселона, докато вече е бил сигурен, че напуска. С головете си за Барселона на Интернешънъл Чемпиънс Къп бразилецът е искал да заблуди шефовете си, че остава изцяло ангажиран към клуба.

Барселона обаче осуети плана на Неймар и няма намерение да му изплаща милионите. Нещо, за което той смята да ги съди, ако информацията на вестник "Спорт" е вярна.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички