От Барселона обявиха официално плановете си за Неймар


От Барселона обявиха официално плановете си за Неймар
Снимка: Guliver/Getty Images

4380 0

В разгара на слуховете, че бразилската звезда на ПСЖ ще се върне в Барселона, от каталунския клуб проговориха официално по темата. Припомняме, че нападателят премина във френския гранд през лятото на 2017 година срещу космическите 222 милиона евро.

"Ръководството на Барселона никога не е разглеждало възможността да си върне Неймар. Сега е много трудно да се даде конкретен отговор, тъй като никой реално не е оценявал подобен развой на събитията", коментира вицепрезидентът на каталунците Жорди Кардонер. Той посочи, че ситуацията с капитана на Бразилия е различна от случаите, когато Барселона си е връщала свои бивши играчи.

КОЛКО ГЛАСОВЕ ВЗЕ МЕСИ ЗА THE BEST" И КАК СРАЗИХА НЕЙМАР

"Самият Неймар взе решение да напусне нашия клуб. Не става въпрос за това да си върнем играч, в когото по-рано не сме повярвали. Ако той наистина изрази желание да се завърне, ръководството на клуба ще обсъди тази перспектива", категоричен бе той.

Както е известно, според слуховете Неймар не вярва в шансовете на ПСЖ да спечели Шампионска лига, не му допада нивото на френското първенство и освен това не му харесва заплахата да остане в сянката на по-младия си съотборник Килиан Мбапе. Междувременно звездата има проблеми и в личния живот. Какви са те - четете тук. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички