Английската Висша лига ще заблести още повече - Рафаел Варан си тръгва от Реал Мадрид


Английската Висша лига ще заблести още повече - Рафаел Варан си тръгва от Реал Мадрид
Снимка: Getty Images/Guliver

11251 0

Представителите на защитника Рафаел Варан се надяват да се срещнат с ръководството на Манчестър Юнайтед през идната седмица с надеждата да финализират трансфера му в английската Висша лига.

Централният бранител, чийто договор с Реал Мадрид изтича след 12 месеца, отказа удължаването му с две години с възможност за още една, което означава, че може би е напът да напусне Испания.

Според английския вестник "Mirror", Варан не е доволен, че Кралския клуб е избрал да поднови договора на Лука Модрич и Лукас Васкес преди да говори с него.

Предварителните информации са, че Реал Мадрид ще иска около 60 милиона евро за Варан, тъй като се стреми да си набави средства, с които да финансира евентуален трансфер на Килиан Мбапе или Ерлинг Халанд.

"Лос Бланкос" пък са уверени, че ще могат да се справят и без Варан след пристигането на Давид Алаба и присъствието на Едер Милитао и Начо Фернандес в състава на Карло Анчелоти.

А кои са най-скъпите футболисти в света в момента, можете да научите тук!

 

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички