Как реагира Боатенг, когато разбрал, че от Барселона искат да го привлекат?


Как реагира Боатенг, когато разбрал, че от Барселона искат да го привлекат?
Снимка: Getty Images/Guliver

1618 0

Отборът на Барселона осъществи един от най-любопитните си трансфери. През зимния трансферен прозорец те привлякоха Кевин-Принс Боатенг под наем до края на кампанията от Сасуоло. 31-годишният офанзивен играч се превърна в първия ганаец, който подписва с Барселона. В настоящия му договор има точка, която позволява на каталунците да го закупят срещу 7 милиона евро през лятото. 

По време на пресконференцията Боатенг сподели, че за него е сбъдната мечта да играе в отбор като Барселона, а искреността му бе повече от ясна. Той разказа и интересна случка от момента, в който агентът му е казал, че грандът от "Камп Ноу" има интерес към него. 

"Последните два дни бяха сред най-невероятните в живота ми. За мен е чест да бъда тук. Искам да се насладя на момента и да спечеля всичко възможно. Когато агентите ми казаха, че има интерес от Барселона, бях готов да стана и да тичам до там", споделя Боатенг.

НЯМА ДА ПОВЯРВАТЕ КОЙ УРЕЖДА ТРАНСФЕРА НА БОАТЕНГ В БАРСЕЛОНА

Вчера той дебютира за новия си отбор, като игра около час в среща от 1/4-финалите за Купата на Краля. Боатенг бе титуляр на "Рамон Санчес Писхуан" при загубата с 2:0 от Севиля.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички