Новата перла на Барса: Преговарях и с ПСЖ, а и с английския...


Новата перла на Барса: Преговарях и с ПСЖ, а и с английския...
Снимка: Getty Images/Guliver

1958 0

Най-новото попълнение на Барселона Френки Де Йонг призна, че каталунският гранд не е бил единственият клуб, с който е водил преговори за трансфер. Холандецът разкри, че е преговарял и с Пари Сен Жермен, а е разговарял и с английски гранд.

"Водеха се преговори с ПСЖ, в частност обсъждахме възможен трансфер с директора на клуба Максуел, но моят агент им отказа. Говорихме също и с Пеп Гуардиола и Манчестър Сити", сподели младият полузащитник.

БАРСЕЛОНА СЕ СТРАХУВА ОТ ОТМЪЩЕНИЕТО НА ПСЖ ЗАРАДИ ДЕ ЙОНГ

"Горд съм, че такива клубове искаха да подпишат с мен, но Барселона отдавна проявяваше желание да осъществи моя трансфер. Барселона е клубът на моите мечти, винаги като дете съм ги следил, бях им фен. Не идвам в Барселона като турист, но не казвам, че ще стана звезда на клуба. Просто пред мен се открива шанс да играя в стил, който ми подхожда. Сумата, платена за мен, няма да ми повлияе, просто ще си свърша работата", каза още холандецът.

Вижте тук каква заплата ще прибира младият футболист на каталунците.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички