Кадис изпусна да бие шампиона Реал Мадрид


Кадис изпусна да бие шампиона Реал Мадрид
Снимка: Getty Images

1671 0

Кадис и Реал Мадрид завършиха при резултат 1:1 в мач от предпоследния 37-ми кръг от испанската Ла Лига. Мариано Диас отбеляза за шампионите още в 5', но Рубен Собрино изравни няколко минути преди края на първото полувреме, като повече голове така и не паднаха. 

"Отборът от заливчето" определено може да съжалява, че не успя да победи "белия балет" и да си подпечата оставането в най-високото ниво на футбола в Испания. 

Въпреки това, Мариано Диас откри за гостите още в 5' чрез асистенция на Родриго, който сложи топката на крака на нападателя и той отправи удар в долния ляв ъгъл на вратата. 

Домакините се активизираха и със страхотен индивидуален рейд и отправи перфектен удар от границата на наказателното поле, който порази целта от напречната греда. 

През второто полувреме Кадис получи възможността да изпълни дузпа, но Андрий Лунин плонжира и спаси не толкова силния удар на Алваро Негредо. 

До края на мача положенията валяха и пред двете врати, но в край на сметка голове не паднаха. Това е второ равенство за двата тима през сезона, като първия мач завърши 0:0. Въпреки това, точката не гарантира оставането на Кадис в елита на Испания, като те ще трябва да дадат всичко от себе си в последния си мач срещу последния Алавес. 

Всичко най-интересно в Ла Лига можете да следите в SportLive.bg

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички