Жул Кунде призна, че може и да се махне от Севиля


Жул Кунде призна, че може и да се махне от Севиля
Снимка: Getty Images/Guliver

2668 0

Централният бранител на Севиля Жул Кунде призна, че е склонен да смени клубната си принадлежност през лятото, за да започне да печели купи. Младежкият национал на Франция направи пореден солиден сезон за тима от Ла Лига и логично е спряган за трансфер отвъд „Рамон Санчес Писхуан”.

Манчестър Юнайтед е изявен фаворит за подписа на Кунде, като английският Арсенал също следи изявите на играча.

Нарастващият интерес към 22-годишния футболист не е случаен, а той самият отказа да потвърди, че ще продължи да играе за испанския клуб.

„Може и да сменя отбора това лято. Не съм решил още. Моята цел е един ден да играя за голям отбор и да печеля купи. Преди всяка кампания си казвам, че целта са ми купите и може и да напусна, но това не е важно днес”, каза Кунде пред репортери.

Кунде има 46 мача за Севиля през този сезон, помагайки на клуба да влезе в Топ 4, а също така игра и на 1/8-финалите в Шампионската лига.

Младият защитник е в състава на Франция за предстоящото Европейско първенство, макар досега да няма мач за мъжкия отбор на „петлите”. А кой мач на Севиля "отне" титлата на Реал, вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички