Атлетик Билбао победи Севиля като гост с 1:0, мечтата за титла на севилци угасва


Атлетик Билбао победи Севиля като гост с 1:0, мечтата за титла на севилци угасва
Снимка: Getty Images

1521 0

Атлетик Билбао победи Севиля като гост с 1:0 в мач от 34-ия кръг на испанската Ла Лига! Севилци имаха пълен контрол над мача, но така и не успяха да намерят верния път към вратата.

Първото полувреме не беше особено зрелищно и само веднъж стражът на гостите трябваше да се намесва по-сериозно, за да попречи на Юсеф Ен-Несири да открие резултата. В 51-ата минута играч на Атлетик игра с ръка в наказателното поле, но съдията прецени, че няма основание да посочи бялата точка!

В 65-ата минута Ракитич можеше да вкара много красив гол, но топката прелетя малко над вратата. В заключителните минути на срещата гол на Нико Уилямс от Атлетико Билбао бе отменен заради засада. Иняки Уилямс обаче не бе казал последната си дума и в 91-ата минута вкара хубав гол, за да донесе трите точки на своя отбор!

Така Севиля не успя да се доближи на 3 точки от лидера Атлетико Мадрид и на 1 от Реал Мадрид и Барселона и остана на 4-то място със 70 пункта. Атлетик Билбао пък вече е на 9-та позиция с 45 точки!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички