Гледай Реал Мадрид срещу Севиля в Ла Лига - ето как


Гледай Реал Мадрид срещу Севиля в Ла Лига - ето как
Снимка: Getty Images/Guliver

1374 0

Реал Мадрид посреща Севиля във второто голямо дерби от 35-ия кръг в испанската Ла Лига. Кръгът в изключително зрелищен, след като противопоставя 4-те отбора, които са най-напред в класирането. След като Атлетико (Мадрид) и Барселона завършиха наравно 0:0, сега "кралския клуб" има невероятна възможност да излезе еднолично 1-ви само 3 кръга преди края.

Задачата за Зинедин Зидан и неговите футболисти обаче няма да е никак лесна. Макар и Севиля да загуби в последния кръг от Атлетик Билбао и да ограничи сериозно възможностите си за титла, отборът се представя повече от впечатляващо през сезона и неслучайно води с 14 точки пред 5-ия Реал Сосиедад (и е с мач по-малко).

Ла Лига остава единственото спасение за Реал през този сезон, след като само преди дни отпадна от Шампионска лига след ужасяващо слаб мач-реванш срещу Челси. Така испанският гранд ще се насочи към втора поредна титла от Ла Лига - нещо невиждано от 2008 година за Реал.

При Севиля се заформя нещо като слабост да получава попадение в последните секнди, след като го прави в два поредни мача - при победата с 2:1 срещу Гранада и при загубата с 0:1 срещу Билбао.

Реал Мадрид и Севиля се изправят един срещу друг на стадион "Алфредо ди Стефано" от 22:00 часа българско време. Срещата ще бъде излъчена пряко по Max sport 4 и Sport+HD, като ще можете да я следите НА ЖИВО и в SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички