Йодегаард ще черпи опит от Зидан до края на сезона?


Йодегаард ще черпи опит от Зидан до края на сезона?
Снимка: Getty Images/Guliver

1657 0

Въпреки че бащата на Мартин Йодегаард отрече, че неговият син вече има договор с Реал Мадрид, всички източници сочат, че именно "кралския клуб" е следващата дестинация на 16-годишното дете-чудо.

Мадридските издания "Марка" и "АС" се обединиха, като бяха категорични в днешните си издания, че норвежкият национал ще се присъедини към Реал Мадрид в четвъртък.

Идеята на ръководството на тима е той да тренира през половината време с първия отбор, където да свикне с атмосферата и големите имена в отбора, а през останалата част да е във втория тим на Реал - Кастия.

Той ще се готви под ръководството на Зинедин Зидан, който след слаб старт изведе втория тим до челото в третото ниво на испанския футбол. Освен това той ще има персонална задача да помогне с развитието на младия талант, който да е готов за първия отбор за сезон 2015/16.

Към Йодегаард има интерес от цяла Европа, като Байерн, Манчестър Юнайтед и Барселона бяха считани са основни фаворити преди да се появи интересът на Реал Мадрид.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички