Флорентино Перес лично уредил Йодегаард за Реал Мадрид


Флорентино Перес лично уредил Йодегаард за Реал Мадрид

1673 0

Президентът на Реал Мадрид Флорентино Перес лично се е наел със задачата да убеди Мартин Йодегаард да премине в редиците на европейския шампион.

Както е известно, през последния месец норвежкото дете-чудо обиколи редица колоси, сред които бяха Манчестър Юнайтед, Сити, Байерн, Арсенал и много други.

Последната спирка на дебютиралия срещу България тийнейджър беше "Сантяго Бернабеу", където той изкара една седмица с първия отбор на Карло Анчелоти.

Семейството на Йодегаард не е било готово на стъпката да се премести в Испания, но по информация на "Марка" до няколко дни той ще парафира с Реал Мадрид.

Причината за това е Флорентино Перес, който е гарантирал, че младежът ще се действа с преференции в тима, а Реал Мадрид като клуб е готов да осигури най-доброто за младежа, за да може той да разгърне безпрецедентния си талант.

Освен това той е обещал да осигури работа на баща му в клуба, като той ще следи изкъсо развитието на своя син. Отново според информация на "Марка", днес бащата на Йодегаард е дал съгласието си синът му да подпише с Реал Мадрид.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички