След видеото за "сбогом" със Сити: Кансело обясни какво ще стане след наема с Байерн


След видеото за "сбогом" със Сити: Кансело обясни какво ще стане след наема с Байерн
Снимка: Getty Images

9477 0

Португалският национал Жоао Кансело вече бе представен като футболист на Байерн Мюнхен и говори на пресконференция. На нея му се наложи да обяснява защо сбогуването с Манчестър Сити е било в този вид, при положение, че сделката между двата клуба е за наем до края на лятото.

"Знам точно за кое видео говорите. Може да е звучало като сбогуване, но нямах това предвид. Трябва да видим какво ще донесат следващите пет месеца. Искам да имам прочистена глава, искам да подкрепя отбора по възможно най-добрия начин, за да се постигнат целите. Това е моят приоритет за близкото бъдеще.

Договорът е под наем и в края на сезона ще говорим за ситуацията, но е важно да се фокусираме върху целите ни. Това, което мога да кажа на феновете, е че се насладих на престоя си в Манчестър Сити и че още имам договор с този клуб.

Докато носих фланелката, бях елитен професионалист и феновете го оцениха. Не го виждам като голямо сбогом с клуба. Фокусиран съм върху това какво ще свършим в следващите пет месеца с Байерн Мюнхен - това е моят приоритет" - заяви Кансело.

Вижте и въпросното "сбогуване" на Кансело с феновете на Манчестър Сити (ВИДЕО).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички