Жоао Феликс подпомогна болницата в родния си град


Жоао Феликс подпомогна болницата в родния си град
Снимка: Getty Images/Guliver

3960 0

Нападателят на Атлетико Мадрид Жоао Феликс направи дарение в родината си Португалия в борбата с пандемията от коронавирус. Младият футболист е дарил дрехи и медицински консумативи за болницата във Визеу.

Португалският играч, който е родом именно от Визеу, реши да дари средства, за да подпомогне медицинския персонал в родния си град. Директорът на болницата Чилио Корея е останал много благодарен за приноса на 20-годишния футболист. „Хората във Визеу са много благодарни за солидарността. Благодаря лично на Жоао Феликс за от името на персонала на болница „Тондела Визеу“, каза Чилио Корея.

Жоао Феликс не е играл с фланелката на „дюшекчиите“ от 11-ти март, когато неговият тим отстрани Ливърпул в Шампионската лига. През този сезон португалският футболист има 28 мача и 6 гола във всички турнири за Атлетико Мадрид. А ето кой номер е поискал да носи Феликс при идването си в Мадрид.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички