Матеу Алемани: Ще бъде катастрофа, ако Барселона не се класира в Шампионска лига


Матеу Алемани: Ще бъде катастрофа, ако Барселона не се класира в Шампионска лига
Снимка: Getty Images

2582 0

Директорът на Барселона Матеу Алемани коментира селекцията на каталунците. Той смята, че съставът на тима има всички качества да се пребори за класиране в Шампионска лига в края на сезона.

"Шави много добре се чувства на треньорския пост. Доволни сме от неговата работа. Всеки трансфер зависи от неговото мнение. Шави изигра ключова роля в зимната селекция. Не мисля, че с такъв състав отборът няма да се класира в Шампионска лига следващият сезон. В противен случай това ще е катастрофа", сподели Алемани пред Mundo Deportivo.

Припомняме, че Барселона привлече Феран Торес, Адама Траоре и Пиер-Емерик Обамеянг, с което усили значително нападението си. Освен това ветранът Дани Алвеш беше регистриран за мачовете в Ла Лига.

Барселона значително подобри представянето си при Шави, като след 22 кръга е на четвърто място в подреждането в Ла Лига с актив от 38 точки. Следващият двубой на каталунците е местното дерби срещу Еспаньол в неделя. Една от звездите на "каталунците" разкри намеренията си за бъдещето.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички