Лапорта призна за разрив в отношенията с Реал и нападна кръвния "враг"


Лапорта призна за разрив в отношенията с Реал и нападна кръвния "враг"
Снимка: Getty Images

648 0

Президентът на Барселона - Жоан Лапорта, коментира отношенията си с шефа на Реал Мадрид - Флорентино Перес. Той призна, че двата клуба не са в добра хармония след скандала с бившия съдия Хосе Мария Негрейра.

"Те няма да открият нищо по случая"

"Сега нямаме много добри отношения с Мадрид. Защото те участваха в случая "Негрейра" и това, което правят, е отклонение от нормата. Те поискаха удължаване на разследването, но няма да открият нищо, защото няма нищо", заяви Лапорта, цитиран от "Mundo Deportivo".

"Нашата версия е такава, каквато е, и всички противоречащи ѝ версии, които бяха изказани, не могат да бъдат доказани, защото не отговарят на действителността. Защото в случая съдията ни е давал съвети, а като доказателства бяха предоставени отчети и видеозаписи.

"Искат да вменят, че влияем на съдиите, а те го правят"

Но те (Реал, бел.ред.) се появиха в картинката и всичко, което искат, е да се удължи процесът, за да могат да говорят, че именно Барса се опитва да влияе на съдиите, въпреки че те го правя. И тази двойна игра, която играят, не я смятам за правилна", завърши босът на каталунците. А ето какво каза Лапорта за Шави и неговото напускане в края на сезона. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички