Жирона - Реал Мадрид по ТВ: Къде да гледаме прекия спор за първото място в Ла Лига?


Жирона - Реал Мадрид по ТВ: Къде да гледаме прекия спор за първото място в Ла Лига?
Снимка: Getty Images

1610 0

Едва ли някой е предполагал, че след изиграването на първите 7 кръга от испанската Ла Лига лидерът ще бъде различен от Реал Мадрид, Барселона или Атлетико Мадрид. Или още повече, че това ще бъде скромният Жирона.

Сега предстои проверка на амбициите на тима, който след равенството в първия кръг е записал шест поредни победи. Той ще срещне рекордьора по титли в страната Реал Мадрид, който е и втори във временното подреждане с точка по-малко.

Залогът е ясен - лидерската позиция. При равенство обаче тя може да се озове отново в ръцете на актуалния шампион Барселона. А изненадващо или не, но Реал не играе никак успешно срещу Жирона в последно време.

"Кралския клуб" дори няма успех в последните три двубоя срещу този опонент. В тях "белия балет" записа две поражения и едно равенство. Прави впечатление и че във всяка от срещите се стига до гол/гол. Последният им дуел излъчи цели шест попадения (4:2 за Жирона).

Къде да гледаме Жирона срещу Реал Мадрид?

Сега двата тима се изправят на "Естадио Мунисипал де Монтиливи" в Жирона, като срещата ще започне в 19:30 часа българско време. Тя ще бъде излъчена пряко по "Макс спорт 4", като ще можете да я следите и НА ЖИВО в SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички