Жерар Пике склони да даде децата на Шакира – ето срещу каква цена


Жерар Пике склони да даде децата на Шакира – ето срещу каква цена
Снимка: Getty Images/Guliver

10415 0

Звездата на Барселона Жерар Пике се съгласи бившата му нежна половинка Шакира да премести общите им деца в САЩ, но постави две условия. Футболистът настоява певицата да изплати дълга му от 400 000 евро и да плаща годишно пет полета от Испания до САЩ и обратно в първа класа, за да може да вижда синовете си Милан и Саша, твърди „Marca“.

Пике и Шакира имаха връзка от 2011 г., но бракът така и не беше регистриран. Двойката обяви раздялата си миналия месец. Според испанската преса основната причина за раздялата е изневяра на футболиста, така че все още не може да се говори за мир между знаменитостите.

Една от основните спорни точки беше въпросът за попечителството на децата. Тъй като Шакира живееше в Каталуния само заради Пике, след като се раздели с него, тя реши да вземе синовете си със себе си в САЩ. Но това не устройва футболиста - поради натоварения график той не може да си позволи чести полети до друга държава. 

В живота на певицата това не са единствените трудности - наскоро испанската прокуратура поиска осем години и два месеца затвор за Шакира по дело за данъчни измами.

А ето защо Пике е притеснен след раздялата с Шакира.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички