Пике притеснен, че Шакира ще "го съсипе" след раздялата?


Пике притеснен, че Шакира ще "го съсипе" след раздялата?

3910 0

Прясно разделената звездна двойка Жерар Пике и Шакира продължават да имат проблеми помежду си. Сега футболистът на Барселона е бил заплашен от известната певица заради отказа си да пусне синовете им Милан и Саша с нея в Маями. 

Според Informalia двамата наскоро са се срещнали и Шакира е заплашила бившия си любим, че ще извади на бял свят противоречиви негови дейности и подробности от личния му живот, които на този етап са тайна. 

"Шакира осъзна, че не познава мъжа, с когото живя. Тя няма да спре. Готова е на всичко. На нея не ѝ бе непознат флиртът на Пике с други жени, но никога не е мислела, че той ѝ изневерява. Тя ще трябва да изиграе своя коз. Сега тя има хора, които търсят информация и съставят подробен доклад за Пике и неговото поведение", разказва източник на медията.

"Има някои изненади, които няма да оставят никого безразличен към този случай. Те знаят неща, които силно ще го засегнат, и то не само по отношение на семейните работи", споделя анонимният човек.

Според "Informalia" тези, които познават добре певицата, твърдят, че Пике си е създал "нежелан враг". Защитникът на Барселона бил осъзнавал, че по репутацията му може да бъде нанесен голям удар. Наскоро пък Пике беше спипан с жената, заради която Шакира го напусна.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички