Жерар Пике похвали Мбапе за сметка на Холанд


Жерар Пике похвали Мбапе за сметка на Холанд
Снимка: GettyImages

1424 0

Началото на годината даде надежди на феновете на футбола, че се заражда ново велико съперничество. Още през февруари медиите "гръмнаха" с официализирането на трансфера на Килиан Мбапе в Реал Мадрид, а малко по-късно започнаха спекулациите около другия млад суперталант във футбола Ерлинг Холанд с евентуалното му преминаване в Барселона.

Напоследък интересът на испанския гранд около норвежкия нападател утихна. Това обаче не попречи на капитана на каталунците Жерар Пике да изрази мнение относно две от най-големите надежди на световния футбол.

"Те са двама от най-добрите играчи в момента. И двамата са много млади и определено имат шанс да спечелят Златната топка", коментира бранителят пред "YouTube" канала "The Overlap".

"Мисля, че Холанд по-типичен нападател. Много е силен и бележи много голове. Мбапе е по-завършен играч, той може да играе както като крило, така и като централен нападател. Не съм имал възможността да играя срещу Холанд, но го направих срещу Мбапе. Труден избор е", допълни 35-годишният испанец.

А вижте кого измежду Роналдо в Реал и Роналдо в Юнайтед избра Пике

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички