Мартин Брейтуейт остава зачеркнат от Шави, датчанинът трудно ще напусне Барселона


Мартин Брейтуейт остава зачеркнат от Шави, датчанинът трудно ще напусне Барселона
Снимка: Getty Images

1817 0

Датският нападател Мартин Брейтуейт започна настоящия сезон като титуляр на Барселона с два гола в първия мач срещу Реал Сосиедад, но изведнъж всичко за тарана се промени. Играчът получи множество контузии в кратък период от време, а след това клубът направи и треньорски рокади. 

През последните месеци футболистът записа само 10 минути в Ла Лига срещу Осасуна и още 12 в Купата на Краля срещу Атлетик Билбао. Освен това, Шави подсили редиците си през зимния трансферен прозорец с куп офанзивни играчи, а Брейтуейт бе насърчен да си търси нов отбор, защото няма да му бъде разчитано.

Офертите за него почнаха да "валят" още през януари, а най-настоятелен беше Брайтън. Датчанинът бързо даде да се разбере, че е решен да остане на "Камп Ноу", а "чайките" допълнително бяха отблъснати от заплатата му. Брейтуейт получава по близо четири милиона евро годишно, което го прави твърде скъп за повечето му "ухажори".

Барса ще трябва да опита да разреши проблема през лятото, а таранът бе привлечен като заместник на Суарес. Именно уругваецът изпитва желание да се върне при каталунците. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички