Лопетеги не мисли за оставка, вярва, че ще остане в Реал


Лопетеги не мисли за оставка, вярва, че ще остане в Реал
Снимка: Guliver/GettyImages

1934 0

Наставникът на Реал Мадрид Хулен Лопетеги е категоричен, че няма да подава оставка, независимо, че отборът му загуби с 5:1 от Барселона на "Камп Ноу". Той дори заяви, че иска да види каква ще бъде ситуацията през април - ясно, показвайки, че няма намерение да си тръгва.  

"Всички печелим заедно, но и губим заедно. Има много време до края на кампанията и аз вярвам в момчетата. Днес обаче понесохме много тежък удар и всички сме тъжни - както аз, така и футболистите. Оставам обаче начело на отбора. През първото полувреме не владеехме достатъчно топката, след което вече бяхме принудени да отворим играта. След 1:3 срещата за нас беше свършила", заяви той.

"Всички знаем как стават нещата във футбола и че отговорността е у треньора, не съм глупав. Но аз все още вярвам, че сме на ранен етап от сезона и Реал пак ще празнува в края. Достатъчно съм силен, за да обърна нещата. Искам да си говорим през април", заяви наставникът след крушението на “Камп Ноу”.

Въпреки това медиите в Испания са категорични, че в идните часове Реал Мадрид ще има нов треньор. Кои са двамата фаворити - вижте в този материал

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички