Изпадащ тим удари тежък шамар по Атлетико Мадрид


Изпадащ тим удари тежък шамар по Атлетико Мадрид
Снимка: Gulliver/GettyImages

1310 0

Отборът на Майорка „хвърли бомбата“ в испанската Ла Лига и победи целещия си в челните позиции Атлетико Мадрид с 1:0. Единственото попадение на „Визти Майорка Естади“ падна в 68-ата минута, когато Ведат Мурики се разписа от дузпа и донесе успеха на островитяните над столичани.

Отборът на Атлетико Мадрид изигра много слаб мач при визитата си и сякаш логично допусна поражението. През първата част положения липсваха, а в 46-ата Брайън Оливан от домакините беше много близо до това да открие резултата, но Облак се намеси страхотно, пращайки топката в гредата.

Така се стигна до 67-ата минута, когато реферът Мунуера получи сигнал от ВАР за нарушение в наказателното поле срещу играч на домакините. След съдействието с видеосистемата наказателният удар бе отсъден, а Мурики бе безкомпромисен, за да донесе успеха за Майорка.

Така тимът напусна „опасната зона“ и вече е 17-и с 29 точки, а Кадис е с точка по-малко и е 18-и. Атлетико Мадрид остана четвърти с 57 точки и вече изостава на 12 зад лидера Реал Мадрид (69), който е и с мач пасив.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички