Изненадващи детайли в новия екип на Барселона (ВИДЕО+СНИМКИ)


Изненадващи детайли в новия екип на Барселона (ВИДЕО+СНИМКИ)
Снимка: Getty Images

2534 0

Барселона официално представи новия си екип за сезон 2023-24, като прави впечатление, че лентите на фланелките са по-дебели от предните екипи.

Нови детайли и висока цена изненадаха Испания

"Блаугранас" намалиха броя на ивиците от осем на пет. Комплектът също има само два основни цвята, в сравнение с три през този сезон. Вече не е с два нюанса на синьото.

Може би най-изненадващата част от комплекта е тази на надписите и спонсорите. От няколко години имената на играчите и отметката за спонсорство на Nike са в жълто, но този сезон са в бяло.

Очаква се също така каталунците да пуснат първия си бял екип за гости от края на 70-те години на миналия век. Медиите в Испания отбелязват, че екипът ще се продава за 154,99 евро, пет евро повече от новия екип на Реал Мадрид.

"Барселона също така показва малко уважение към своите фенове от работническата класа, като ясно насочва най-популярния си продукт към глобално богатите фенове. По време на криза с разходите за живот, новата фланелка на Барселона би струвала на човек с минимална заплата 13,9% от месечната му заплата в Испания", пише "Football-Espana". Реал Мадрид пък този сезон ще акцентира върху златния елемент в новите си екипи.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички