11 играчи, които може да разтърсят зимния трансферен прозорец


11 играчи, които може да разтърсят зимния трансферен прозорец
Снимка: Getty Images/Gulliver

12134 0

Остават броени дни до отварянето на зимния трансферен прозорец и до момента, в който ще разберем кои от обсъжданите имена в последните месеци ще имат нови отбори.

Въпреки че по традиция през лятото се стига до големи изненади, не е изключен вариантът а и през януари да се направи някой трансферен удар. В следващите редове ще ви представим 11 имена, които сериозно може да разтърсят трансферния пазар.

Кристиан Ериксен - Датската звезда на Тотнъм има договор до юни 2020 година и е убеден, че не иска да го подновява. Дори след пристигането на Жозе Моуриньо в "шпорите". Това означава, че от 1 януари може да преговаря свободно с всеки един клуб. Неговата мечта е да заиграе в Реал Мадрид, като има вариант да бъде взет сега за малка сума или през лятото без никаква трансферна сума.

Златан Ибрахимович - Бъдещето на шведа е обвито в мистерия, след като през ноември написка ЛА Галакси. Наскоро Ибра заяви, че ще се завърне в Италия, но разговорите с Милан не вървят особено гладко към момента. Имаше спекулации и за преминаване в Евертън, но Крало Анчелоти ги отхвърли.

Ерлинг Холанд - Едно от откритията на сезона, след като направи невероятно представяне с РБ Залцбург. Всички знаци сочат, че той ще напусне още през зимата, но не е ясно накъде ще поеме. Големите кандидати са Манчестър Юнайтед, Ювентус, РБ Лайпциг и Борусия Дортмунд.

Единсон Кавани - Уругваецът също има договор до юни с ПСЖ и може да бъде още сега най-вече заради идването на Мауро Икарди в парижкия клуб. Най-близо до подписа му изглежда Атлетико (Мадрид), но клубовете все още не са постигнали споразумение.

Мариано Диас - Нападателят на Реал Мадрид остана през миналото лято, надявайки се да се бори за титулярно място. Той обаче не записа и минута за "белия балет" в Ла Лига през сезона - единственият играч в отбора с подобно "постижение". Рома има интересен към привличането му.

Браим Диас - И той е в подобна ситуация на "Сантяго Бернабеу". През лятото реши да не играе под наем, но има едва 4 двубоя от началото на сезона. По-вероятно изглежда за него да бъде пуснат под наем, като има няколко варианта.

Артуро Видал - Чилиецът е силно желан от Антонио Конте в Интер, а играчът не е никак доволен от положението си в Барселона. Въпросът е дали от "Камп Ноу" ще се съгласят да се разделят с него.

Карлес Аленя - Футболистът страда от факта, че има прекалено много халфове в Барселона, нещо, за което говори и Ернество Валверде в началото на сезона. Бетис и Хетафе са възможности, където да играе под наем.

Жан-Клер Тодибо - Не записа особено игрови минути от началото на сезона и от Барселона са готови да го пуснат под наем, като вече имат няколко варианта - Байер Леверкузен и Милан.

Тома Льомар - Не успя да се наложи в Атлетико и търпението към него от страна на Диего Симеоне започва да се изчерпва. Ако от мадридския клуб искат да привличат, то ще трябва и да продават, а Льомар е сред кандидатите.

Раул де Томас - Преминаването му в Бенфика не върви по мечтания начин и дори престоят му може да се опише като катастрофа. От клуба изхарчиха 20 млн.евро, за да го привлекат, но сега може да го върнат в Испания в отбора на Еспаньол.

А защо се оформя "трансферен триъгълник" между Реал, Челси и Тотнъм в навечерието на 2020-а - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички